Skroskė - Shkurt 1944

(206x330) cm 1966 piktur në vaj

Eshtë një nga krijimet e para pas mbarimit të studimeve në Institutin e Lartë të Arteve, me temë nga historia e L.N.ÇL. U realizua në vitin 1966 dhe u ekspozua me rastin e 25-vjetorit të themelimit të P.P.Sh. Në konkursin e organizuar u vlerësua me çmimin e parë kombëtar dhe më pas kjo vepër u laurua me çmimin e shkallës së parë të Republikës(çmimi më i lartë).

Kjo vepër pati jehonë u vlerësua nga kritika nga artëdashësit si dhe u propogandua me të gjitha mjetet e maso-medios.

Ky vlerësim qe një tjetër inkurajim për të ecur i sigurt në rrugën time krijuese

<<< Për tu kthyer në listën e veprave