Andon Lakuriqi. Piktor i Merituar
Besim Shyti. Gazetar

19 Maj 2001

Ju i keni mbushur muzetë me djersën tuaj, me mendimin tuaj aq të pjekur,me ndjenjat tuaja aq të fuqishme. Ato të emocionojnë dhe në të njëjtën kohë,të bëjnë thirrje për të dalë në mbrojtje të historisë ,të vlerave të kombit.

Na ike shpejt o Fatmir....Shumë shpejt!

<<< Për tu njohur me opinionet