Sul Domi, Fatmir Zanja. Veteran tė L.N.ĒL
14 Mars 2001

Fatmir Haxhiu i përket asaj plejade, që tërë jetën e tij e vuri në shërbim të atëdheut e të Popullit me pushkë dhe me penelin e tij të shkëlqyer, duke mbetur i paharuar dhe i pa vdekshëm. Ai i shërbeu Ushtrisë me shumë dinjitet dhe ishte një ndër emrat më të spikatur në radhën e piktorëve të mëdhenj shqipëtare.

<<< Për tu njohur me opinionet