Andon Kote. Publicist
Florida, 27 Mars 2001

Figura e ndritur e patriotit dhe partizanit koseguent luftëtarit dhe demokratit të kulluar,propogandistit të palodhur të ruajtjes dhe pasurimit të traditave historike, nëpërmjet mjeshtërisë dhe aftësisë së tij të lartë, të pikturës , si artist i popullit, do të mbeten gjithmonë të gjalla në kujtesën e brezave të Shqipërisë sovrane,të lirë, demokratike për të cilën i ndjeri dha gjithëshka.

<<< Për tu njohur me opinionet