Nikollaq Sallabanda. Kryetari i shoqatės K.F.D. tė LANĒ
14 Prill 2001

Fatmir Haxhiu dhe si anëtar i Kryesis së Shoqatës Kombëtare të Familjeve të Dëshmorëve ka dhënë një kontribut të madh në organizimin, konsolidimin, mbrojtjen, propogandimin dhe vënjen në jetë të idealeve dhe veprës së dëshmorëve të LANÇ.

<<< Për tu njohur me opinionet