Prof. Thoma Thomai Dhamo. Skulptor i Popullit
19 Maj 2001

Për Fatmiri Haxhiun, piktorin e Merituar dhe Mjeshtrin e Madh të Punës:

I përgatitur dhe i dashuruar pas historisë, njohes i thellë i saj,depërtues në thelbin e ngjarjeve të mëdha dhe të heronjëve të mëdhenj.Cilido komb do të ishte me fat të kishte një piktor si Fatmiri,pasionant pas historisë dhe lavdisë së tij.

<<< Për tu njohur me opinionet