Profesor. Dr. Pėllumb Bitri
Bilbao, 20 Tetor 2002

Dy fjalë për Fatmirin e dashur:

E kam njohur duke jetuar pranë njëri-tjetrit më se dy dekada;-Ishte njeri dhe artist plot vyrtyte të admirueshme nga shumica e qytetarëve dhe intelektualëve objektiv.Karakteri i tij qe gjithëmonë koherent me bindjet e tij mbi artin dhe ndërgjegjen shoqërore dhe luftoi deri në fund për të përsosur këto dy komponent për të mirën e atëdheut që ai aq shumë e donte dhe e nderonte.

<<< Për tu njohur me opinionet